Speranță pentru medicii din Argeș – Focus Prima TV

Speranță pentru medicii din Argeș

Pentru medicii din județul Argeș, sfârșitul de an vine cu cel mai mare cadou despre care spun că este salvarea. Spitalul Județean a fost în ultimele 9 luni locul în care s-au dus unele dintre cele mai grele lupte pentru viață. În curtea unității medicale a fost amenajată și o unitate mobilă de terapie intensivă pentru cazurile grave de pacienți infectați cu SARS COV 2 care n-au contenit să vină. Primul cadru medical
imunizat cu serul anti covid a fost Cristina Neculcea, medic primar în Boli Infecțioase. Pe cât de mare a fost așteptarea, pe atât de mari au fost emoțiile.

Tot astăzi s-a vaccinat și directorul medical al spitalului, doctorul Gabriel COPĂCIAG care este și coordonatorul campaniei.

Pentru unii dintre cei mai expuși oameni din prima linie, angajații de la ambulanță, vaccinarea înseamnă cel mai mare pas spre normalitate din ultimul an.

Până acum, la nivel național, aproape 6 mii de cadre medicale s-au vaccinat împotriva virusului sars cov 2, iar autoritățile speră ca până la începutul lunii februarie să se încheie etapa de imunizare a personalului medical.

Total
0
Shares
Total
0
Share