Alexandru Rafila, despre cum gestionează Vlad Voiculescu criza din Sănătate: „Nu am văzut soluţii, am văzut doar scuze”

Alexandru Rafila, despre cum gestionează Vlad Voiculescu criza din Sănătate: „Nu am văzut soluţii, am văzut doar scuze”

Alexandru Rafila a declarat luni că PSD pregăteşte o moţiune simplă pe Sănătate, motivată de „acţiunile şi mai ales inacţiunile” ministrului Vlad Voiculescu. El îi reproşează ministrului felul în care gestionează criza din sănătate provocată de pandemia de coronavirus şi afirmă că ameninţările cu amenzi pot să demobilizeze personalul medical.

„Există un grup de lucru la nivelul PSD care lucrează la un astfel de material, rămâne de văzut dacă în perioada imediat următoare acest lucru se va conctretiza prin depunerea unei moţiuni simple. În mod evident, acţiunile şi mai ales inacţiunile Ministerului Sănătăţii şi ministrului Sănătăţii în ultima perioadă probabil că justifică un astfel de demers politic”, a declarat deputatul Alexandru Rafila luni, la Digi24.

Printre motivele de nemulţumire la adresa ministrului Vlad Voiculescu se numără „modalitatea de testare, lipsa de acţiune şi de asumare în ceea ce priveşte spitalele şi secţiile ATI şi riscurile pentru pacienţi, modul de gestionare a redeschiderii şcolilor, care n-a fost în concordanţă cu Ministerul Educaţiei, şi, mai mult, lipsa de soluţii, pentru că nu am văzut soluţii, am văzut doar scuze şi menţionări legate de o anumită grea moştenire în aceste săptămâni care au urmat numirii în funcţie a domnului ministru Voiculescu”.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt