Ce vedete din România au avut COVID-19. Din păcate, temutul virus a luat de lângă noi câţiva artişti de renume

Ce vedete din România au avut COVID-19. Din păcate, temutul virus a luat de lângă noi câţiva artişti de renume
, Image: 504430504, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Claudio Rampinini / Alamy / Alamy / Profimedia

Pandemia de Sars-Cov-2 a apărut în România, în urmă cu an de zile. S-au înregistrat zeci de cazuri de infectare şi de decese, printre care şi vedete. Mai multe persoane au pierdut lupta cu viaţa.

Virusul COVID-19 continuă să facă victime la orice pas. Mai multe vedete şi persoane publice din România s-au luptat cu temutul virus, iar unele chiar au pierdut lupta nefastă.

Ţara noastră numără, în prezent, peste 21 de mii de morţi din cauza coronavirus.Numărul infectărilor cu noul virus continuă să crească. Vedetele de televiziune, actorii şi cântăreţii au trecut şi ei prin mai multe drame în lupta cu COVID-19. Din luna martie a anului trecut, viaţa tuturor a intrat pe pauză.

Marcel Pavel este prima vedetă care a avut coronavirus. El a anunţat, atunci, public că s-a infectat. Cântăreţul a suferit o formă gravă a bolii şi a avut nevoie de mai mult timp pentru a se recupera.Marcel Pavel a dezvoltat chiar şi o dublă pneumonie. „ În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele de socializare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu şi a întreg personalului Institutului „Matei Balş” am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune! Mă plec în faţa acestor eroi pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balş”, a zis Marcel Pavel la acea vreme.

Adelina Pestriţu a fost şi ea bolnavă de covid-19. Bruneta a povestit totul pe Instagram: „Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust şi fără miros, mi-am făcut un test. Testul a ieşit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aştept să fiu preluată şi internată”, spunea Adelina Pestriţu pe Instagram, la începutul lunii septembrie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt