Companiile private vor putea să-şi vaccineze angajaţii la sediu. Putem extinde şi la familiile lor

Companiile private vor putea să-şi vaccineze angajaţii la sediu. Putem extinde şi la familiile lor

Vor exista centre de vaccinare în companiile private, care vor avea astfel posibilitatea de a-şi imuniza angajaţii la sediu, a declarat, marţi, premierul Florin Cîţu. El a subliniat că vaccinul anti-Covid va fi cât mai accesibil, motivând că "o economie puternică are nevoie de oameni sănătoşi."

"Companiile private vor avea posibilitatea să-şi facă centre de vaccinare la sediu, să-şi vaccineze angajaţii la sediu. Putem extinde şi la familiile lor. Vom face vaccinul cât mai accesibil pentru fiecare cetăţean. Dozele există, lumea trebuie să se vaccineze.

Vreau să revenim la normalitate, ştiu ce potenţial are această economie când revenim la normalitate.

Dacă am reuşit în condiţiile îngrozitoare de anul trecut şi acum să avem performanţe economice, vă daţi seama ce poate face această economie după ce vom reveni la normalitate?

Potenţialul este imens şi asta trebuie să ne împingă pe toţi să revenim la normalitate. Ai nevoie şi de oameni sănătoşi pentru o economie puternică.

Reacţia extrem de bună care a venit de la Standard & Poor ,nu s-a mai întâmplat niciodată să se întoarcă evaluarea unei perspective atât de rapid într-un an, asta arată că ce am pus pe hârtie este credibil", a transmis premierul Florin Cîţu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt