Constanţa: Festivalul Neversea, care urma să fie organizat în luna iulie, reprogramat tot în acest an / Data evenimentului nu a fost încă stabilită

Constanţa: Festivalul Neversea, care urma să fie organizat în luna iulie, reprogramat tot în acest an / Data evenimentului nu a fost încă stabilită

Organizatorii Festivalului Neversea, care urma să aibă loc în luna iulie pe o plajă din Constanţa, au anunţat că aceasta va fi reprogramat tot în acest an. Evenimentul muzical nu se va putea desfăşura în luna iulie deoarece normele sanitare în vigoare ar fi permis un număr redus de participanţi. Biletele şi abonamentele care au fost cumpărate rămân valabile pentru noua dată a festivalului. 

Organizatorii Neversea au transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că festivalul nu se va putea desfăşura la data stabilită iniţial. 

“Cel mai iubit festival de la malul Mării Negre, Neversea, se va organiza în acest an, la o nouă dată. Vineri, 14 mai, autorităţile au prezentat normele de desfăşurare a evenimentelor până inclusiv în luna august, norme care, în forma actuală, fac imposibilă organizarea festivalului Neversea în luna iulie. Cea de-a patra ediţie Neversea urma să se desfăşoare în perioada 8-11 iulie dar, la mai puţin de două luni distanţă, setul de norme publicat nu oferă nici un fel de predictibilitate şi claritate privind reluarea activităţilor culturale. În aceste condiţii, organizatorii festivalului se văd nevoiţi să reprogrameze ediţia din iulie pentru o nouă dată, în 2021”, se arată în comunicat. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt