Ignorată de medici, lăsată fără tratament

Ignorată de medici, lăsată fără tratament

O tânără de 35 de ani din Arad a ajuns în stare extrem de gravă la spitalul din Cluj. Suferea de pancreatită acută, afecţiune pentru care a stat o săptămână internată la Arad, dar pe care medicii nu au descoperit-o. A fost lăsată să plece, pe propria semnătură, fără niciun tratament medicamentos recomandat de personalul spitalului. Acum, femeia spune că va înainta plângeri pentru malpraxis.

Lorena Radu ajuns la spitalul judeţean Arad cu dureri puternice de stomac. I se fac analize de urgenţă şi este diagnosticată cu colecistită, adică pietre care blocau canalul coledoc.A fost internată o săptămână la secţia gastro-enterologie. Când era în spital, analizele i-au ieşit foarte prost.

Medicii nu au văzut nimic suspect pe RMN şi pacientei i se spune că va fi externată peste două zile. Alege să plece din spital cu o zi înainte, pe propria semnătură. Pe fişele de externare nu i se recomandă niciun tratament. Dar starea pacientei de sănătate era din ce în ce mai gravă şi a decis să fie consulatată din nou, la alt spital.

,,În momentul în care am ajuns la Cluj, în noaptea de 15 martie, în urma analizelor mi-au pus diagnosticul de pancreatită", susţine Lorena. Diagnostic la care nu s-au gândit primii medici.

Medicul din Arad spune ca nu intentiona sa o lase sa plece din spital. Medicul spune că i-a făcut toate analizele necesare pacientei şi că starea sa de sănătate era foarte bună. DSP Arad a demarat propria anchetă. Loredana spune că=l va acuza pe medic de malpraxis.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt