Masca e obligatorie pe plajă

Masca e obligatorie pe plajă

Masca este obligatorie pe plajă, de întâi Mai şi de Paşte, anunţă autorităţile. O veţi putea da jos doar când intraţi în mare. În plus, aveţi grijă! În Noaptea de Înviere restricţiile se ridică doar pentru cei care merg la slujbă. Cine va fi găsit pe plajă, riscă amenzi drastice.

Cine merge pe litoral, în acest sfârşit de săptămână, va trebui să poarte mască inclusiv pe plajă!

Înainte de pandemie, nu era noapte fără ca sute de tineri sa nu petreaca până la rasaritul soarelui, pe plajă. Acum acest lucru este interzis.

Autorităţile sunt cu ochii pe Mamaia şi Vama Veche şi anunţă că, în noaptea de Înviere, ai voie să mergi la biserică, nu însă şi pe plajă!

Pe de altă parte, pentru ca oamenii să nu ia cu asalt bisericile în noaptea de Înviere, staţiunile vor fi împânzite de forţe de ordine.

Autorităţile se pregătesc de un aflux ridicat si in punctele de frontiera, aşa că şi aici s-au luat măsuri suplimentare.

Primii turişti sunt aşteptaţi să sosească pe litoral vineri, pe 30 aprilie. Hotelierii cred că aproape 35 de mii de români vor fi mare, pe durata sărbătorilor pascale.

Aglomerările de persoane din zonele lăcaşurilor de cult dar şi cele din statiuni sunt in atenţia autorităţilor in mini-vacanţa de paşte si 1 mai.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt