Mesajul primei persoane din lume vaccinate anti-Covid, la 5 luni de la imunizare: „Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”

Mesajul primei persoane din lume vaccinate anti-Covid, la 5 luni de la imunizare: „Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”
Digi24

Maggie Keenan, prima persoană din lume care s-a vaccinat anti-Covid, în afara studiilor clinice, îndeamnă oamenii să meargă să se vaccineze.

Femeia din Marea Britanie în vârstă de 91 de ani, care a primit primul său vaccin Pfizer/BioNTech în decembrie anul trecut şi este în prezent vaccinată cu ambele doze, a vorbit cu directorul executiv al Serviciului Naţional de Sănătate din Anglia (NHS), Simon Stevens, şi cu personal medical printr-un apel pe Zoom.

În timpul conversaţiei, unde s-a revăzut cu asistenta care a vaccinat-o, Maggie Keenan a spus că se simte onorată să fie prima persoană din lume protejată împotriva COVID-19.

"Le spun tuturor să meargă şi să se vaccineze pentru că este într-adevăr este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Sper ca toată lumea să se prezinte", a spus femeia. "Nu simţi nicio durere (la vaccinare). Mă simt doar cu adevărat onorată că am făcut acest lucru, că am fost prima şi că am pus lucrurile în mişcare", a mai spus Maggie Keenan, citată de Agerpres.

Afla mai multe despreanticovidprima persoanavaccin
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt