Omicron strică sărbătorile

Omicron strică sărbătorile

Şi anul acesta Sărbătorile stau sub semnul pandemiei. Iar apariţia tulpinii Omicron a dat peste cap planurile de relaxare din multe state. Mult aşteptatele petreceri stradale de Crăciun şi Revelion au fost anulate în în numeroase ţări. Aşa că turiştii amatori de distracţie numără pe degete puţinele capitale care au scăpat de restricţii.

Cele mai dure restricţii de sărbători au fost impuse în Olanda. Toate restaurantele, cluburile, cinematografele, muzeele şi teatrele sunt deja închise. De Crăciun, olandezii au voie să primească acasă doar patru oaspeţi. Restricţii severe sunt în vigoare şi în Irlanda, unde până pe 30 ianuarie, stingerea se dă la ora 20.

În Germania, noul Executiv a interzis petrecerile de Crăciun şi de Revelion. Grandiosul spectacol de artifcii din Berlin a fost anulat, iar după date pe 28 decembrie, oamenii nu se pot reuni în grupuri mai mari de 10 persoane

Omicron i-a speriat şi pe francezi. Aşa că pe ChampsElysees nu va mai fi organizat nici un foc de artificii.

Nici la Roma sau la Atena trecerea dintre ani nu va mai fi marcată cu fastul de altădată.

În Marea Britanie numărul cazurilor zilnice de infectare a trecut de 100 de mii. Aşa ca şi la Londra petrecerile populare sunt interzise

De asemenea, pentru al doilea an consecutiv, regina Elisabeta a II-a anulat tradiţionala petrecere de Crăciun de la Sandringham.

Lucrările stai rău şi pe continentul sud-american. Celebrele petreceri stradale din Rio de Janeiro, epicentrul distracţiei din Brazilia, au fost şi ele interzise Deocamdată singurele metropole în care voia bună nu a fost pusă pe pauză sunt New Yorkul, Los Angelesul şi Dubaiul.

Afla mai multe desprecovidomicronrestrictiitop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt