Priveghi cu vaccinare

Priveghi cu vaccinare

Vaccinaţi-vă cât mai aveţi timp! Este îndemnul lansat de o femeie din Statele Unite, după ce soţul ei a murit răpus de coronavirus. Familia a decis să transforme înmormântarea bărbatului într-un eveniment public în care cei prezenţi au avut posibilitatea să se vaccineze pentru COVID-19.

Marquis Davis, un tânăr om de afaceri în vârstă de 28 de ani, a murit după ce a contractat SarsCov 2. Nu era imunizat. Şi când pe patul de spital a cerut doctorilor să se vaccineze, aceştia au fost nevoiţi să-l refuze. Serul nu mai are nicio putere în momentul în care organismul duce deja bătălia cu virusul

Pastorul care urma să se ocupe de înmormântarea bărbatului i-a propus femeii să transforme priveghiul soţului într-un eveniment ieşit din comun. Să transforme momentul într-un prilej pentru ca cei veniţi să aducă un ultim omagiu omului de afaceri să se poată vaccina.

Oficialii sanitari din zonă au fost de acord cu această idee. Personal medical, doze de vaccin, şi teste au fost deja aduse la capela în care se odihneşte Marquis Davis.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt