Şase luni de la tragedie şi niciun vinovat

Şase luni de la tragedie şi niciun vinovat

De mai bine de jumătate de an, o femeie din Craiova luptă să găsească vinovaţii pentru moartea mamei sale. Femeia îi acuză pe medicii de la Spitalul Judeţean de malpraxis, iar în tot acest timp a făcut plângeri inclusiv la parchet şi colegiul medicilor.

Numai că, nici până în ziua azi nu a primit raportul Comisiei de disciplină. Am luat şi noi legătura cu reprezentanţii unităţii medicale, însă conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova refuză să comenteze, deocamdată, acest caz.

A trecut mai bine de jumătate de an de când Cristina Bică, şi-a pierdut mama, internată la acea vreme la spitalul judeţean din Craiova. Femeia povesteşte că, deşi zile la rând, a cerut ca mamei sale să-i fie făcute mai multe analize, medicii ar fi tratat-o cu indiferenţă. Imediat după decesul mamei sale femeia a făcut plângere atât la parchet cât şi la Colegiul Medicilor.

Reprezentanţii Colegiului Medicilor refuză să dea detalii legate de acest caz. Rapoartele comisiei de etică ar urma să arate dacă medicii vizaţi de anchetă au avut abateri de la codul deontologic sau nu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt