Sonia Burtic a revoluţionat lumea dietelor

Sonia Burtic a revoluţionat lumea dietelor

A reuşit să revoluţioneze lumea nutriţiei şi a ajuns pe covorul roşu de la Cannes. Este vorba despre o româncă ale cărei rezultate spectaculoase au impresionat o lume întreagă. Nutriţionistul Sonia Burtic ne-a povestit care îi sunt secretele şi cum putem să aplicăm trucuri mici care ne pot schimba viaţa.

Sonia Burtic a primit în această vară premiul pentru cel mai bun nutriţionist, la gala " I succes awards" organizată la Cannes.

Cu un concept eficient de nutriţie şi slăbire, Sonia a ajuns la rezultate formidabile cu pacienţii săi într-un mod neaşteptat. Fără înfometare şi alimente scoase din dietă.

Aşadar într-o săptămână trebuie să trecem cel puţin o dată prin toate tipurile de alimente, fie că vorbim despre carne, cartofi, paste sau chiar dulciuri. O dietă care să ne dea prea multe restricţii nu va fi una cu rezultate, spune Sonia. În zadar vom slăbi în timpul dietei, dacă la final vom acumula din nou kilogramele piertude pentru că organismul a simţit un deficit. Cert este că după 12 săptămâni, o persoană poate slăbi chiar şi 20 kilograme,
Nici cei care iubesc mâncarea tradiţională nu vor rămâne fără alimentele preferate.

Oricine poate începe deja acasă primii paşi spre o viaţă mai sănătoasă. În primul rând trebuie să
renunţăm la mâncarea de tip fast food şi să fim atenţi pe etichetele produselor, evitând conservanţii. Ideal ar fi să luăm cele 3 mese în fiecare zi, la aceeaşi oră, şi să ne limităm la o singură gustare..

Toate acestea ne pot conduce treptat spre un stil de viaţă mai bun.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt