Teste gratuite pentru certificatul verde la locul de muncă, doar 30 de zile. Tătaru: Fiecare persoană va beneficia de 10 teste

Teste gratuite pentru certificatul verde la locul de muncă, doar 30 de zile. Tătaru: Fiecare persoană va beneficia de 10 teste

Deputaţii din Comisia de Sănătate au acceptat ca angajaţii de la privat şi de la stat să beneficieze fiecare de câte 10 teste gratuite COVID pentru intrarea la locul de muncă, însă doar pentru 30 de zile, faţă de propunerea anterioară de două luni. De asemenea, a fost propus un nou amendament la proiectul de lege: deputaţii discută dacă să fie recunoscute testele de anticorpi COVID, alături de vaccinare, testare şi trecerea prin boală. Însă preşedintele Comisiei de Sănătate, Nelu Tătaru, a spus că „nu există o dovadă ştiinţifică” care să ateste validitatea acestei propuneri.

„Vineri am avut ultima zi de depunere de amendamente. Astăzi în şedinţă am aprobat să mai primim şi în plen nişte amendamente. Sunt şase comisii raportoare. Comisia de Sănătate a solicitat azi în plen şi cu aprobarea plenului am făcut această şedinţă de îndată, în care o parte din componenţa ei a fost aici.

Am discutat legea pe ansamblu, prezentând amendamentele care au fost depuse - PNL, USR, AUR. Toţi membrii comisiei au luat act de toate aceste amendamente, urmând ca în măsura în care este nevoie să mai avem şi şedinţe ulterioare înaintea şedinţei de vot”, a declarat Nelu Tătaru, luni, la Parlament.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt