CFR anunţă despărţirea de Konoplyanka şi alţi doi jucători

CFR anunţă despărţirea de Konoplyanka şi alţi doi jucători

Neluţu Varga pare că se ţine de cuvânt. Patronul formaţiei din Gruia a spus, înainte de meciul cu Rapid din Cupa României, că va începe o adevărată revoluţie la CFR dacă echipa nu va câştiga următoarele patru partide.

În această dimineaţă, Varga a anunţat că se va despărţi de trei jucători. Unul dintre ei este Konoplyanka. Ucrainianul este poate cel mai important fotbalist care a jucat în campionatul României.
”La capitolul plecări, pot să vă spun trei jucători de care ne vom despărţi. Unul este Konoplyanka, o uriaşă dezamăgire. A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunţi că te doare piciorul, că te înţeapă nu ştiu ce. 
Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărţi de Konoplaynka la iarnă”, a declarat Neluţu Varga, conform Fanatik.
Pe lângă ucrainian, urmează să plece Juricic şi Bălgrădean.
”Un alt jucător care nu a dat satisfacţie este Juricic. La fel, un fotbalist în care eu am crezut. Din păcate, n-a reuşit să se adapteze, nu reuşeşte să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit şi ne vom despărţi de el la iarnă. Al treilea este Bălgrădean cu care vom rezilia în această iarnă” a mai spus Neluţu Varga.

Afla mai multe desprevargacfrdespartiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt