Cine este cel care a provocat izolarea celor 667 de persoane înainte de Australian Open

Cine este cel care a provocat izolarea celor 667 de persoane înainte de Australian Open

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului din tenisul profesionist, va debuta luni, 8 februarie, conform programului stabilit, în ciuda cazului de infectare cu Covid-19, a anunţat directorul competiţiei, Craig Tiley, citat de Reuters.

Statul Victoria a suportat unul dintre cele mai lungi şi mai dure lockdown-uri din lume, pentru a bloca răspândirea coronavirusului, iar cazul de miercuri a fost primul înregistrat pe plan local după aproape o lună.

Începând de miercuri seara, autorităţile din Victoria au anunţat că purtarea măştii a redevenit obligatorie în interior, iar numărul persoanelor care pot participa la adunările private a fost redus de la 30 la 15.

Un angajat al unuia dintre cele trei hoteluri din Melbourne a găsit pozitiv la testare, din păcate, motiv pentru care au fost plasaţi în carantină sute de jucători şi membri ai staff-urilor lor imediat după sosirea în Australia.

Toate meciurile de tenis prevăzute pentru joi, la Melbourne, în turneele de pregătire pentru Australian Open au fost anulate, iar cei care au efectuat carantina la hotelul Grand Hyatt vor fi testaţi şi vor rămâne în izolare până la aflarea rezultatelor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt