Drăguşin s-a transferat la Tottenham pentru 30 de milioane de euro şi a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie

Drăguşin s-a transferat la Tottenham pentru 30 de milioane de euro şi a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie

Radu Drăguşin este noul jucător al celor de la Tottenham, după ce Genoa a fost de acord să-l vândă pe român contra sumei de 30 de milioane de euro.
Potrivit jurnalistului italian specializat în transferuri, Fabrizio Romano, Drăguşin va zbura la Londra în cursul zilei de azi şi va face vizita medicală, după care va semna contractul şi va fi prezentat oficial.
„Tottenham şi Genoa au completat toate actele pentru transferul lui Radu Drăguşin. Acestea sunt condiţiile finale ale acordului: Taxă fixă de transfer de 25 de milioane de euro, plus bonusuri de 5 milioane de euro, foarte uşor de accesat. Contract până în iunie 2029, salariu net de aproape 3 milioane de euro. Djed Spence va merge împrumut la Genoa şi Tottenham îi va plăti salariul.
Genoa va avea opţiune de cumpărare în cazul lui Spence pentru 10 milioane de euro. Genoa a plătit puţin peste 5 milioane de euro, plus bonusuri, pentru a-l transfera pe Drăguşin în august… Top! Afacere inteligentă.
Drăguşin va zbura la Londra astăzi şi va efectua vizita medicală. Telenovela nebună s-a încheiat pentru Bayern”, a postat jurnalistul pe Instangram.
În ceea ce-l priveşte pe fotbalist, Drăguşin va încasa, potrivit Prosport, un salariu brut, săptămânal, de 72.000 de euro, dar şi o primă de instalare de un milion de lire sterline, o sumă impresionantă în condiţiile în care Drăguşin nu s-a transferat din postura de jucător liber.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt