Emma Răducanu a abandonat în optimile de finală la Wimbledon

Emma Răducanu a abandonat în optimile de finală la Wimbledon

Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu s-a oprit în optimile de finală ale turneului de tenis de la Wimbledon, fiind nevoită să abandoneze în setul al doilea al meciului cu australianca Ajla Tomljanovic, la scorul de 6-4, 3-0 în favoarea adversarei sale.

Răducanu, în vârstă de 18 ani, care o eliminase în turul anterior pe românca Sorana Cîrstea, a cerut time-out medical, dar nu a mai revenit de la vestiare.

Tomljanovic, ocupanta locului 75 în clasamentul WTA, se va lupta pentru un loc în semifinale cu compatrioata sa Ashleigh Barty, numărul unu mondial, care a dispus cu 7-5, 6-3 de cehoaica Barbora Krejcikova, cap de serie numărul 14.

Elveţianca Viktorija Golubic, numărul 66 mondial, care nu a mai trecut niciodată până acum de turul al treilea al unui turneu de Mare Şlem, a acces în sferturile de finală după ce a dispus cu 7-6 (7/3), 6-3 de americanca Madison Keys (nr.23).

Golubic o va avea ca adversară în meciul următor pe Karolina Pliskova din Cehia, favorita numărul 8, care a dispus cu 6-2, 6-3 de rusoaica Liudmila Samsonova.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt