Primasport.ro: Dragoş Iancu, fotbalistul care acum patru luni a suferit o accidentare horror, e gata de revenire. ”Ei m-au ajutat cel mai mult!”

Primasport.ro: Dragoş Iancu, fotbalistul care acum patru luni a suferit o accidentare horror, e gata de revenire. ”Ei m-au ajutat cel mai mult!”

Dragoş Iancu a suferit o accidentare horror, în partida dintre Hermannstadt şi Petrolul din septembrie.

Acum, la aproape patru luni de la nefericitul eveniment, mijlocaşul sibienilor este gata să revină pe teren. Dragoş a dat dovadă de o forţă interioară rară şi a vrut să se întoarcă pe gazon cât mai repede.

Fotbalistul a anunţat că va face deplasarea cu colegii în cantonamentul din Turcia şi sunt şanse mari să îl vedem pe teren la primul meci oficial din 2024.

În exclusivitate pentru Prima Sport, Dragoş Iancu a povestit că vrea să lase totul uitării şi se concentrează exclusiv pe viitorul său.

"Am vrut să mă întorc cât mai repede pe gazon, dar totodată nu îmi doream ca pe viitor să recidiveze accidentarea. Am făcut lucrurile pas cu pas, iar astăzi mă bucur de rezultatul recuperării. Sunt fericit că în sfârşit mă pot antrenat şi vreau să pun umărul la calificarea echipei în play-off!

Sibiul merită o echipă în play-off! Vreau să le transmit fanilor că mă întorc mai puternic ca niciodată. Mesajele lor de susţinere m-au ajutat foarte mult în ultimele luni şi vreau să îi răsplătesc prin prestaţii cât mai bune. Nu vreau să mă mai gândesc la cea a fost. Toată experienţa a fost pentru mine o lecţie din care am realizat cât de puternic pot să fiu.

Tăria de care am dat dovadă este singura "cicatrice" care a rămas după accidentare. Am primit un val de încurajări şi asta m-a făcut să trec cu bine peste toate obstacolele ultimelor luni." a spus Dragoş Iancu, pentru Prima Sport.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt