Răsturnare de situaţie. Radu Drăguşin ar putea ajunge la Bayern Munchen. Impresarul fotbalistului: ”Sunt la negocieri!”

Răsturnare de situaţie. Radu Drăguşin ar putea ajunge la Bayern Munchen. Impresarul fotbalistului: ”Sunt la negocieri!”

După ce transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham părea doar o chestiune de zile, pe fir a intrat acum şi Napoli, iar viitoarea destinaţie a internaţionalului român rămâne deocamdată o enigmă, scrie primasport.ro

Tottenham ar rămâne favorită în cursa pentru semnătura lui Drăguşin. Astăzi, Florin Manea a dezvăluit că fundaşul de la Genoa le-a comunicat oficialilor echipei unde şi-ar dori să joace şi se pare că românul ar fi ales Londra. 

În tot acest timp, Napoli ar fi reuşit să îl deturneze pe român din drumul către Anglia. Campioana din Serie A ar fi oferit 20 de milioane de euro, plus doi jucători, Leo Ostigard şi Alessandro Zanoli. 

Potrivit Getfootballnewsitaly.com, care citează Corriere dello Sport şi Calcio Napoli 24, Genoa ar fi acceptat oferta, iar Radu Drăguşin ar urma să devină jucătorul lui Napoli. 

Drăguşin, la Bayern Munchen?

Totuşi, în ultimele zile au apărut foarte multe zvonuri în legătură cu mutarea lui Drăguşin. Mai multe surse au precizat că Bayern ar fi rezolovat mutarea fundaşului român. 

Bavarezii ar fi oferit 24 de milioane de euro, plus alte 6 milioane sub formă de bonusuri. În acest context, impresarul jucătorului, Florin Manea, a oferit mai multe declaraţii şi a precizat că în acest moment, să află la negocieri. Totuşi el nu a dat foarte multe detalii, spunând doar că marţi transferul s-ar putea concretiza. 

”Sunt la negocieri. Mă sună toată lumea, şi din Italia, şi din România. Nu pot să vă dau mai multe informaţii, pentru că riscăm să pierdem transferul. Mâine (n.r.- marţi) pot să vă spun mai multe”, a spus Manea, potrivit playsport.ro.

Două goluri şi o pasă de gol a reuşit Radu Drăguşin în Serie A, în 18 apariţii din 18 posibile, în care a fost integralist.

Cota sa de piaţă, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a ajuns la impresionanta sumă de 20 de milioane de euro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt