Sebastian Barbu a câştigat Raliul Bucovinei

Sebastian Barbu a câştigat Raliul Bucovinei

Sebastian Barbu a câştigat Raliul Bucovinei, etapa a 10-a şi ultima a Campionatului Naţional de Raliuri Betano, încheiat sâmbătă la Câmpulung Moldovenesc, în timp ce Bogdan Marişca şi-a adjudecat titlul de campion naţional în probele pe asfalt.

Echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2) a câştigat cursa cu timpul de 43 min 58 sec 7/10, potrivit site-ului Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, fiind urmat de Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5), la 12 sec 2/10, şi de Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2), la 40 sec 9/10.

Pe patru a încheiat fiul lui Dan Gîrtofan, Andrei Gîrtofan (copilot Doru Vrajă), pe Skoda Fabia Rally2, la 01 min 06 sec 2/10.

Marişca, la al 28-lea său sezon consecutiv ca pilot în Campionatul Naţional de Raliuri, a fost urmat în clasamentul probelor pe asfalt de Sebastian Barbu.

Raliul Bucovinei a revenit în calendar după o pauză de 34 de ani.

În clasamentul general final al Campionatului Naţional de Raliuri Betano, pe primul loc a încheiat Simone Tempestini, urmat de Sebastian Barbu şi Dan Gîrtofan.

Tempestini (27 ani) şi-a trecut în palmares al şaselea său titlu de campion naţional.

Sursa: Agerpres

Afla mai multe despreraliul bucovineisebastian barbu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt