Super-transfer anunţat de CFR Cluj. ”Nu a mai fost un jucător ca el în fotbalul românesc”

Super-transfer anunţat de CFR Cluj. ”Nu a mai fost un jucător ca el în fotbalul românesc”
foto: CFR Cluj Facebook

CFR Cluj a dat o adevărată lovitură pe piaţa tranferurilor şi a ajuns la un acord cu Omar Kaddouri, fostul jucător al celor de la Napoli şi PAOK Salonic, scrie Fanatik.
“El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.
Este un super fotbalist şi o super lovitură pe care am reuşit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim şi alte bombe, vrem titlul şi vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veţi vedea”, a spus Neluţu Varga, patronul celor de la CFR, la Fanatik.
Marocanul a semnat un contract valabil pe 3 ani, iar patronul ardelenilor ar urma să achite în această perioadă 1.2 milioane de euro către jucător, dar şi către agenţii săi.
El Kaddouri a fost impresariat de Mino Raiola, iar acum colaborează în continuare cu agenţia de impresariat pe care a avut-o reprezentantul lui Zlatan Ibrahimovic şi al lui Erling Haaland.
Produs al academiei celor de la Anderlecht, marocanul a mai trecut pe la echipe precum Brescia, Napoli, Torino, Empoli şi PAOK.

Afla mai multe despreel kaddouritransfercfrvarga
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt