Universitatea Craiova renunţă la Kurtic, vedeta cu 13 sezoane în Serie A

Universitatea Craiova renunţă la Kurtic, vedeta cu 13 sezoane în Serie A

Slovenul Jasmin Kurtic nu va mai juca pentru Craiova în a doua parte a campionatului şi este liber să-şi caute echipă, cu acordul Universităţii, anunţă Fanatik.
Fotbalistul nu va face deplasarea alături de olteni în cantonamentul din Belek, programat în perioada 3-15 ianuarie, şi are acordul clubului să îşi caute o nouă echipă. 
Internaţionalul cu 88 de apariţii la naţionala Sloveniei a semnat la începutul lunii august 2023 un contract cu Universitatea Craiova, valabil până în vara lui 2024.
Slovenul a jucat pentru olteni în 17 partide, marcând două goluri, însă evoluţiile acestuia în tricoul Universităţii nu au impresionat.
Înainte să semneze cu Craiova, Kurtic a evoluat la Parma. De asemenea, mijlocaşul sloven a fost pregătit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic. În vârstă de 34 de ani, Kurtic a adunat 289 de meciuri în Serie A.
În ceea ce priveşte venirile, Craiova l-a transferat deja pe Pyry Soiri, un fundaş dreapta cu 43 de meciuri jucate pentru echipa naţională a Finlandei, iar în ultimele zile se speculează despre o revenirea spectaculoasă în Bănie a lui Alex Cicâdău.

Afla mai multe desprekurticcraiovareziliere
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt