VIDEO. ”U” Cluj a pierdut la scor derby-ul cu CFR, iar Ovidiu Sabău a vorbit despre demisie. ”Conducerea trebuie să găsească o altă variantă”

VIDEO. ”U” Cluj a pierdut la scor derby-ul cu CFR, iar Ovidiu Sabău a vorbit despre demisie. ”Conducerea trebuie să găsească o altă variantă”

CFR a început în forţă derby-ul Clujului şi Muhar a înscris în minutul 2, după o lovitură liberă executată de Camora şi o pasă primită de la Kresic. Echipa lui Mandorlini a trecut pe lângă gol în minutul 14, la şutul lui Otele, apoi Bîrligea a trimis în bară (min. 24).

Portarul Iliev a intervenit foarte bine la şutul aceluiaşi Bîrligea, în minutul 29, pentru ca în minutul 34 Universitatea să înscrie, prin Ianis Stoica, dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid. CFR a încheiat însă repriza cu avantaj de două goluri după ce Bîrligea a marcat în minutul 41. Ianis Stoica a trimis o lovitură de cap pe lângă stâlpul din stînga porţii lui Sava, în minutul 52, iar zece minute mai târziu Fossati a lovit bara. Cei care au marcat au fost însă jucătorii gazdă, prin dubla lui Otele, din minutele 77 şi 86.
CFR s-a impus cu 4-0 în timp ce Universitatea a suferit prima înfrângere în deplasare din acest sezon. Pentru elevii lui Mandorlini este primul succes în campionat după şase meciuri consecutive fără victorie.
În clasament CFR Cluj este pe locul 2, cu 36 de puncte. Universitatea Cluj are 29 de puncte şi ocupă locul 8.
Sabău a transmis conducerii să-i găsească un înlocuitor
La finalul partidei, debusolat de scor, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că vrea ca cei din conducere să ia în calcul găsirea unui alt antrenor.

”Un alt tip de om, un alt antrenor, cu alte calităţi, o să vorbesc cu conducerea, dar nu ar fi rău să se gândească la alta varitantă. Nu rezultatul, a fost echipa mult mai bună, are jucători de calitate, mult mai puternică decât noi.

Nu am arătat cum trebuie şi sunt principalul vinovat. E diferenţă de valoare, de pregătire fizică, de valoare, s-au motivat, unii dintre jucători încă sunt timizi, fricoşi când trebuie să ia decizii.

(n.r. dacă a spus şi jucătorilor că vrea să plece) Le-am spus acelaşi lucru, că le mulţumesc, le doresc o vacanţă frumoasă, au calitate, nu cum au arătat astăzi. Ar fi bine să ia în calcul conducerea o schimbare a antrenorului.

E o decizie care, aşa am spus, conducerea trebuie să se gândească şi la altă variantă de antrenor, nu e momentul să plec, dar sunt lucruri care nu merg bine şi e bine să luăm în calcul şi varianta asta”
,
a spus Sabău, după meci.

Afla mai multe despresabauu clujliga 1
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt