Sportul în exces dăunează grav sănătății - Focus Prima TV

Sportul în exces dăunează grav sănătății

Minte sănătoasă în corp sănătos, spune o vorbă! Sportul este o mină de aur pentru sănătate, iar medicii ne recomandă să facem mișcare cel puțin 30 de minute zilnic. Dar, atunci când exagerăm el ne poate deveni dușman! Iată ce probleme putem avea dacă facem mișcare fără să respectăm anumite reguli!

Ioana este o tânără care a început să meargă la sala de fitness în urmă cu trei ani. A ales să facă sport pentru a se relaxa după orele lungi petrecute la birou, iar astăzi sportul a devenit un mod de viață pentru ea. Antrenorul ei spune că sportul de sală trebuie făcut după anumite reguli.

Când te antrenezi 5 zile pe săptămână este bine să faci ș un masaj cel puțin o dată pe săptămână. Nu este un moft, spune antrenorul. Din păcate însă nu toți ținem cont de sfaturile specialiștilor.

Medicii atrag atenția că sportul practicat fără intervenția unui antrenor poate să dăuneze în timp sănătății. Sportul făcut zilnic ne ajută să nu mai fim anxioși și să avem oasele și articulațiile mai sănătoase. Nu în exces însă. și, ideal, ghidat de cineva care se pricepe.

Total
7
Shares
Total
7
Share