Explozie puternică la un bloc din cartierul bucureştean Berceni

Explozie puternică la un bloc din cartierul bucureştean Berceni

O explozie puternică a zguduit un bloc din cartierul Berceni din Capitală. S-a întâmplat în această după-amiază, iar o femeie a ajuns la spital cu arsuri grave la nivelul feţei. Ccara scării a fost invadată de un miros intesn de gaze, iar 40 de locatari au fost evacuaţi.

Explozia a avut loc la etajul trei al unui bloc dintr-un complex rezidenţial. Înauntru se afla o femeie în vârstă de 62 de ani, iar deflagraţia i-a provocat arsuri grave la nivelul feţei. În plus suflul a fost atât de puternic încât uşile altor două apartamente au fost avariate.

mediat s-a dat alarma, la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori. Victima a fost intubată şi transportată de urgenţă la spital, iar zona a fost evacuată. 40 de oameni au fost scoşi din imobil pentru că exista riscul unei explozii. O parte dintre locatari au simţiti cum casa scării era învăluită într-un miros pregnant de gaze, alţii însă sunt convinşi că explozia a avut cu totul şi cu totul o altă cauză.

Pagubele sunt serioase. Explozia a distrus apartamentul de la etajul trei, iar geamurile s-au făcut ţăndări.

Zona a fost împânzită de pompieri şi poliţişti, iar după orice pericol a fost înlăturat a început ancheta. Autorităţile vor să afle acum de la ce a pornit totul.

 

Afla mai multe despreexploziegazebucurestiberceni
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt