Fetiţă lovită violent de un curier pe bicicletă

Fetiţă lovită violent de un curier pe bicicletă

Imagini şocante vineri seară, în centrul Timişoarei. O fetiţă de numai doi ani a fost lovită violent cu bicicleta de un curier, pe o stradă pietonală. Copila a ajuns la spital, iar bărbatul care a căzut peste ea a fost reţinut şi dus la audieri. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Accidentul produs putin inainte de lăsarea serii pe una dintre cele mai circulate strazi pietonale din zona centrala a orasului a fost suprins de o camera de supraveghere. In imagini se vede cum fetita s-a desprins de mama ei si a fugit spre intrarea in curtea unei biserici. In acel moment a fost lovita in plin de curierul neatent care pedala cu viteza. Barbatul s-a prabusit, in cadere, peste copil. O femeie aflata in apropiere a vazut intreaga scena.

Parintii fetitei au sunat imediat la 112 si aceasta a fost preluata de o ambulanta si dusa la spital. După cateva ore de stat in spital, copilul a fost externat pentru că nu avea răni grave.

Politistii de la rutiera chemati la loculul accidentului nu l-au mai gasit pe biciclistul curier.

Curierul a ajuns in cele din urma la politie, unde a fost audiat. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea lui in stare de libertate. Strada pietonala pe care a avut loc accidentul a fost interzisa bicicliştilor până in 2021.

Nu putini sunt insa timisorenii care spun ca biciclistii nu au ce cauta in zona centrala pietonala. Si asta pentru ca oricand un asemenea accident s-ar putea repeta, iar viata unei persoane ar putea fi pusa in pericol.

În urma acestui accident grav mai multi consilieri locali liberali au anuntat ca vor cere anularea hotararii care permite circulatia biciclistilor in zona pietonala a orasului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt