Halucinant - a născut pe jos în curtea spitalului

Halucinant - a născut pe jos în curtea spitalului
foto: Pixabay

Caz şocant în România anului 2023. O femeie a născut pe trotuarul din curtea spitalului din Urziceni după ce nu a fost primită în unitatea medicală. Personalul a motivat că nu are secţie de ginecologie şi a solicitat o ambulanţă prin serviciul unic de urgenţă, 112. Până la sosirea ambulanţei, femeia a intrat în travaliu şi a început naşterea. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Aceste scene de Evul Mediu au avut loc în dimineaţa zilei de astăzi. Femeia, în vârstă de 24 de ani, s-a simţit rău şi a fost adusă de soţul său la spitalul municipal din Urziceni. Întrucât aici nu există secţie de ginecologie, personalul  medical a chemat ambulanţa, pentru a fi transferată la Slobozia.

Primul ajutor l-a primit tânăra de la echipajul ambulanţei solicitată de către spital.

Reprezentanţii spitalului se apără şi spun că pacientei nu i-a fost refuzat accesul în unitate

Scenele apărute pe facebook în toiul dimineţii au şocat o ţară întreagă. Pe reţelele de socializare, numeroşi oameni au cerut intervenţia de urgenţă a autorităţilor.

Chiar şi în aceste condiţii, jos, pe asfalt, naşterea a avut loc în siguranţă. Femeia a născut o fetiţă de 2,8 kilograme, apoi a fost transportată la spitalul din Slobozia.

Dincolo de ancheta internă, a fost deschisă şi o anchetă a poliţiei.

Ministrul Sănătăţii cere demisia conducerii spitalului din Urziceni.

Spitalul Municipal Urziceni este în subordinea primăriei, iar manager este Daniela Elena Ianuşi, care ocupă această funcţie din martie 2017.

Afla mai multe despresocantnasteretrotuarurziceni
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt