La spital în stare gravă după ce au băut lichid antigel

La spital în stare gravă după ce au băut lichid antigel
foto: Pixabay

Medicii din Iaşi sunt în alertă. Trei oameni au ajuns în ultimele ore la spital, după ce au băut antigel. Sunt în comă, la terapie intensivă. Tot mai multe persoane se internează însă şi pentru că înghit diverse obiecte, care mai de care mai ciudate, dar şi foarte periculoase. Ultimul caz de acest fel a fost un bărbat de 54 de ani care a înghiţit mai multe obiecte metalice. Printre ele,  monede, cuie, o cruce şi chiar o lamă de cuţit! Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Cei trei ieşeni care au băut antigel provin din localităţi diferite . Unul dintre bărbaţi, de 71 de ani, ar fi vrut să bea vişinată, dar a încurcat sticla de băutură cu cea de lichid antigel. Iar o femeie de 36 de ani ar fi băut intenţionat, după ce s-a certat cu soţul ei şi ar fi încercat să-şi ia viaţa. Toţi trei au ajuns la unitatea de primiri urgenţe a Spitalulul IC parhon din Iaşi.

Medicii trag un semnal de alarmă şi spun că sunt tot mai mulţi oameni care ajung la spital pentru că beau, intenţionat sau nu, substanţe otrăvitoare.

Cu adevărat ciudat este cazul unui bărbat în vârstă de 54 de ani, tot din Iaşi. Acesta a inghiţit mai bine de 20 de obiecte metalice, printre care bani, cuie, o cruce şi chiar o lamă de cuţit! În stare critică, omul  a fost internat la spitalul Sfântul Spiridon.

Specialiştii asociază astfel de cazuri cu suicidul. 

De la începutul anului, numai la Spitalul IC Paroh din Iaşi au fost internaţi 20 de oameni care au băut antigel sau lichid de parbriz.

Afla mai multe despreantigelintoxicatieinghitit
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt