Muncitorii veniţi din Nepal au reuşit să fugă de incendiul la care n-au fost găsiţi hidranţii

Muncitorii veniţi din Nepal au reuşit să fugă de incendiul la care n-au fost găsiţi hidranţii
foto: Pixabay

IncendiuLdin Capitală în care au ars complet 4 case a scos la iveală o situaţia incredibilă. 36 de muncitori nepalezi locuiau îngrămădiţi într-unul dintre aceste imobile, care pana nu de mult a funcţionat ca gradiniţă.
Cei mai mulţi dintre ei locuiau la mansardă, care a ars complet. Din fericire, muncitori au fost evacuaţi pana ca flăcările să cuprindă clădirea. Acum, au fost mutaţi într-un alt centru, în Crângaşi.

Timp de mai bine de trei ore s-au luptat pompierii cu incendiul de pe Intrarea Sectorului din Bucureşti. Ultima casă afectată de flăcări este o fostă grădiniţă, devenită spatiu de cazare pentru un grup de 36 de imigranţi - Flăcările s-au extins rapid de la un acoperiş la altul, iar clădirea in care locuiau muncitoriin nepalezi a fost distrusă aproape în totalitate

Incendiul a cuprins acoperişul clădirii şi a distrus mansarda. Tavanul s-a prăbuşit peste paturile a 15 dintre muncitori care locuiau la ultimul etaj. Din fericire, oamenii au fugit in grabă şi s-au salvat. În schimb, lucrurile lor au fost distruse. Doi dintre ei s-au intros la faţa locului în speranţa că mai pot găsi ceva din putinul pe care il aveau.

Proprietarul clădirii primea 2.300 de euro pe lună pentru a-i găzdui pe nepalezi deci undeva la 60 de euro pe persoană. Acum spune că a pierdut toata investitia făcută si nu are bani pentru reparatii astfel incat să ii cazeze din nou pe muncitori. . Până atunci, oaspeţii săi s-au mutat într-un nou centru şi continuă să meargă la muncă.

Afla mai multe desprenepaleziincendiuhidranti
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt