Obsedata de cadavre

Obsedata de cadavre

O poveste de dragoste între o doctoriţă rezidentă şi un om de afaceri din Călăraşi s-a terminat cu plângeri la poliţie, după ce femeia i-a trimis frecvent fostului iubit fotografii din sălile de autopsie cu... cadavre întinse pe masă. Omul se simte ameninţat şi năucit de imaginile groteşti, cu atât mai mult cu cât doctoriţa nu a avut nicio jenă să-şi facă selfie lângă morţi. Afaceristul a ajuns la poliţie. Atenţie vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Cei doi tineri s-au cunoscut pe reţele de socializare în urmă cu doi ani. Aşa a început povestea lor de iubire.Femeia, în vârstă de 31 de ani, îşi făcea rezidenţiatul la Constanţa.

Atunci, doctoriţa i-a trimis bărbatului mai multe fotografii în care morţii erau întinşi pe jos pentru autopsie. Imaginile erau greu de privit, iar bărbatul a fost şocat, atât de ele, cât şi de mesajele primite

Fostul iubit spune că doctoriţa a continuat să-i trimită fotografii macabre şi a ajuns să se teamă de ea. El spune că tânăra trăia cu impresia că este înşelată.

Din mesaje se vede cum tânără trecea cu uşurinţă de la o stare la alta.

„Este un mod de relaxare acum. Îmi închipui că eşti tu".- este doar unul dintre mesajele primite de la fosta iubita, într-una dintre discuţiile pe whatsapp. Bărbatul a sesizat colegiul medicilor şi poliţia.

Până la ora difuzării acestui material, tânăra nu a răspuns apelurilor echipei Focus.

Afla mai multe despredoctoritacadavreobsesieamant
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt