Părinţii adolescentei de 16 ani cer anchetă pentru viol

Părinţii adolescentei de 16 ani cer anchetă pentru viol
foto: Pixabay

Se complică ancheta în cazul Sarei, fata de 16 ani care a murit în casa unui tânăr din Piatra Neamţ! Tatăl adolescentei a fost chemat la audieri, la DIICOT. Părinţii copilei cer acum anchetă şi pentru viol. Ei spun că tânăra a fost drogată fără voia ei pentru ca băiatul să întreţină relaţii sexuale cu ea. Drogul sintetic care a fost găsit în organismul fetei este asemănător cocainei şi se vinde cu 7 lei doza. Atenţie! Urmează detalii care vă pot afecta emoţional. BETA

Sara Alexa a murit din cauza intoxicaţiei cu droguri şi a hemoragiei vaginale, a arătat necropsia. Adolescenta de 16 ani a plecat duminică de acasă la Piatra Neamţ şi le-a spus părinţilor că va participa la un concurs şcolar. De fapt, s-a întâlnit cu un băiat pe care îl cunoscuse pe internet şi cu care ţinea legătura de trei ani. După câteva ore de la ultimul apel cu părinţii, Sara a murit. Părinţii cred că fata a fost drogată şi violată.

Cercetările au fost preluate de procurorii DIICOT. Părinţii cer o anchetă şi pentru viol.

O anchetă a deschis şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, care nu avea idee de competiţia la care trebuia să participe Sara, la Colegiul ”Petru Rareş” din oraş

Sara Alexa era elevă la Colegiul Naţional Dimitrie Cantemir din Bucureşti. Fata făcea parte şi din Uniunea Scriitorilor din România şi avea un viitor strălucit.

Profesorii au numai cuvinte de laudă.

În urma dezvăluirilor, ministrul Familiei anunţă că se va realiza o aplicaţie prin care tinerii să aibă acces la informaţiile de prevenţie legate de droguri.

Specialiştii antidrog spun că părinţii ar trebui să fie foarte precauţi pentru că pe piaţa neagră din România au intrat droguri noi, iar copiii pot fi curioşi să le încerce.

Afla mai multe despresaravioldroguriadolescenta
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt