Soţ şi soţie din Craiova, ucişi de insecticidul folosit să scape de muşte şi ţânţari

Soţ şi soţie din Craiova, ucişi de insecticidul folosit să scape de muşte şi ţânţari
foto: Pixabay

Tragedie la Craiova, unde doi soţi au murit după s-au intoxicat cu  insecticid. Deranjaţi de insectele din locuinţă, au încercat să scape de ele. Au fost însă neglijenţi şi au dormit chiar în încăperea unde dăduseră cu spray. Familia a chemat  ambulanţa prea târziu - cei doi au murit la spital. Vă avertizăm urmează informaţii ce vă pot afecta emoţional.

Cei doi soţi, un bărbat de 63 de ani şi soţia sa în vârstă de 57, erau din localitatea Sopot, dar de câteva luni se mutaseră în Craiova . Aseară ar fi fost la o petrecere, iar când s-au întors, au găsit casa plină de muşte şi ţânţari. Au dat cu spray peste tot, dar mai ales în dormitor, apoi s-au dus la culcare. În timpul nopţii, substanţele otrăvitoare au umplut camera şi au început să se simtă rău. Fiica lor i-a găsit inconştienţi şi a sunat imediat la 112.

Era însă prea târziu, iar starea lor se agravase mult. Cei doi soţi au ajuns la spitalul judeţean de urgenţă de dimineaţă, însă medicii nu le-au mai putut salva viaţa. Au murit câteva ore mai târziu.

Poliţiştii au deschis  dosar penal pentru ucidere din culpă. Medicii ne avertizează să fim atenţi atunci când dăm cu insecticid prin locuinţă. Geamurile nu trebuie să stea închise decât 20 de minute, apoi obligatoriu se aeriseşte. De asemenea, nu avem voie să stăm în încăperile în care am folosit insecticidul. 

 

Afla mai multe despreinsecticidmorticraiova
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt