Supravieţuire miraculoasă: o contabilă de 43 de ani s-a aruncat de la etajul cinci peste o pensionară

Supravieţuire miraculoasă: o contabilă de 43 de ani s-a aruncat de la etajul cinci peste o pensionară
foto: pixabay

Incident tragic în Capitală. O femeie a căzut de la etajul cinci al unui bloc din centrul oraşului şi s-a prăbuşit peste o bătrână care se plimba pe trotuar. Ambele au supravieţuit, însă au ajuns la spital cu răni grave. Surse din anchetă spun că femeia ar fi vrut să se sinucidă. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Camerele de supraveghere de la blocul de pe Bulevardul Unirii, unde s-a întâmplat totul, au surprins momentul în care femeia de 43 de ani se prăbuşeşte pe trotuar. 15 metri a căzut în gol, de la etajul 5, iar în momentul în care a ajuns la sol, a mai făcut o victimă.

După ce au discutat cu femeia, anchetatorii ar fi aflat că ar fi vrut să îşi pună capăt zilelor.

Bătrâna pe care a căzut locuieşte chiar în bloc. Speriaţi, vecinii se gândesc că oricare dintre ei putea să fie în locul ei

Cei care au sărit în ajutor şi au sunat şi la 112 au fost însă puţini. În mod şocant, majoritatea oamenilor trec indiferenţi pe lângă scena tragediei, ba unii chiar le fotografiază pe cele două femei, în timp ce acestea agonizează pe trotuar.

În urma căzăturii, femeia de 43 de ani s-a ales cu mai multe răni şi a fost dusă la Spitalul Floreasca din Capitală. În stare mai gravă este cea pe care a căzut, iar medicii de la Spitalul Universitar au fost nevoiţi să o opereze.

Celelalte angajate ale firmei au fost audiate. Pliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă

Afla mai multe desprecontabilasinuciderepensionara
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt