Surse din anchetă: A drogat-o, apoi a violat-o

Surse din anchetă: A drogat-o, apoi a violat-o
foto: Pixabay

Trei persoane au fost reţinute în cazul fetei de 16 ani care a murit în Piatra Neamţ! Sunt acuzate de trafic şi deţinere de droguri de mare risc. Printre ei este şi băiatul de 19 ani care a dus-o pe adolescentă la el acasă. În urma necropsiei, ancheta se complică. Fata era intoxicată cu o substanţă care are efecte similare celor produse de consumul de cocaină. Autopsia a mai arătat că fata avea o ruptură vaginală şi a murit din cauza unei hemoragii. Părinţii tinerei sunt în stare de şoc. Alexa era o elevă de 10 şi avea un viitor strălucit în faţă.Este mesajul disperat al tatălui Alexei. Duminică a văzut-o pentru ultima oară. Fata a plecat cu trenul spre Piatra Neamţ unde urma să participe la un concurs şcolar, iar la ora 18 (( SUPER: ORA:18:00  - a ajuns în Piatra Neamţ)) şi-a sunat părinţii să le spună că a ajuns în oraş. Ultima conversaţie au avut-o în jurul orei 23 (( SUPER: ORA:23:00  - ultima conversaţie cu părinţii )) când Alexa le-a spus că este în camera de cămin şi se pregăteşte de somn. În toiul nopţii însă un telefon i-a distrus.

Alexa l-ar fi cunoscut pe băiatul de 19 ani pe internet. Cei doi au vorbit prin mesaje aproape 3 ani. Când a ajuns în Piatra Neamţ, el a aşteptat-o la gară şi a condus-o la el acasă. La un moment dat, în timpul nopţii, tânărul şi-a anunţat mama că adolescenta este inconştientă şi sângerează abundent. Chiar ea a sunat la 112 să ceară ajutor dar medicii n-au avut cum să o salveze şi au constatat decesul. La necropsie medicii au găsit în organismul fetei un drog sintetic de tip cristal. Alexa a fost intoxicată cu  o substanţă asemănătoare cocainei.

Surse din anchetă spun că băiatul ar fi drogat-o şi după a violat-o.

Sâmbăta aceasta Alexa urma să participe la un alt concurs de debate la Timişoara. Avea planuri mari. Îşi dorea să studieze dreptul atât în ţară, cât şi la Sorbona.

Vecinii băiatului de 19 ani sunt şocaţi şi nu le vine să creadă că o astfel de tragedie s-a întâmplat la doi paşi de ei.

Băiatul de 19 ani, dar şi alte două persoane au fost reţinute pentru 30 de zile. Sunt acuzaţi de deţinere şi distribuire de droguri de mare risc.

Afla mai multe despredrogataviolataabuzdroguriviol
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt