30 de ani de EUROPAfest

30 de ani de EUROPAfest
foto: facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Bucureştiul s-a transformat pentru câteva zile în capitala Jazzului! După 30 de ani de la prima ediţie, Europafest a bucurat spectatorii cu muzică pentru suflet. Sala Auditorium a Palatului Regal a găzduit artişti  din peste 20 de ţări care au încântat publicul cu muzică făcută de ei.

30 de ani de concerte, concursuri şi întâlniri de neuitat cu muzicieni din întreaga lume. Aşa a fost sărbătorită cea de a 30 a ediţie Europafest. În cele nouă zile au urcat pe scena Palatului Regal peste 200 de artişti  din peste  20 de ţări, atât din state europene cu renume în jazz, precum Italia, Spania, Franţa, cât şi din Statele Unite ale Americii, Japonia sau Israel.  
Artiştii au impresionat publicul cu melodii proprii, dar şi cu creaţii în premieră sub formă de jam session. Fiecare concert a fost o explozie de bucurie şi a conectat publicul din România la noile tendinţe ale pieţei muzicale internaţionale. 
În prima seară a festivalului a fost prezentă şi familia regală. Din anul 2005 Festivalul EuropaFest se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Margareta şi al Alteţei Sale Regale Principele Radu.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt