A aflat după 30 de ani că are alt tată

A aflat după 30 de ani că are alt tată

Un cuplu din Statele Unite a descoperit după 30 de ani că fiica lor nu are niciun grad de rudenie cu tatăl ei. Femeia a primit materialul genetic al unui alt bărbat, după ce a apelat la o procedură de inseminare intrauterină. Vestea şocantă a venit după ce tânăra a făcut un test ADN şi a descoperit că nu are rădăcini italiene, la fel ca tătăl ei.

La 30 de ani de când au devenit părinţi, familia Harvey a aflat că fiica lor, Jessica, nu are nimic din ADN-ul tatălui. Cuplul spune că totul s-ar fi petrecut din cauza unei erori în timpul unei proceduri de inseminare intrauterină la o clinică de fertilitate. Cei doi susţin că materialul genetic al unui străin a fost folosit pentru a inseminare. Părinţii fetei sunt în stare de şoc.

Totul a pornit după ce Jessica Galloway plănuia să-şi petreacă cea de-a 30-a aniversare în Italia, alături de soţul
ei. Înainte de a pleca în vacanţă, părinţii fetei i-au cumpărat un kit de testare ADN şi…aşa a ieşit totul la iveală. Tânăra a aflat că nu sunt şanse ca ea să fie înrudită cu tatăl ei.

Cei doi părinţi au dat în judecată clinica de fertilitate unde a fost concepută tânăra şi cer să se facă dreptate în acest caz. Aceştia îşi doresc ca nimeni să nu mai treacă vreodată prin această experienţă.

Purtătorul de cuvânt al clinicii unde a avut loc procedura de inseminare a declarat că aceste acuzaţii sunt luate în serios şi că înţelege impactul pe care această situaţie îl are asupra familiei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt