A atacat-o pe soţia şefului, apoi s-a sinucis

A atacat-o pe soţia şefului, apoi s-a sinucis

Supărat că a fost concediat, un bărbat a atacat-o pe soţia şefului lui! Femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar individul şi-a pus capăt zilelor. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Atentie! Urmează detalii care vă pot afecta emoţional.
Scenele şocante au avut loc în oraşul arădean Sântana. Bărbatul lucra de aproape 6 ani  la o firmă de construcţii. În urmă cu două săptămâni, omul a fost însă concendiat după ce ar fi venit băut la serviciu. 
Supărat de decizia şefului, bărbatul a decis să se răzbune. A mers la casa patronului, a  sărit gardul şi a atacat-o pe soţia acestuia. A lovit-o, apoi a înjunghiat-o în repetate rânduri. Îngrozit de ţipete femeii, un vecin a sunat la poliţie. Agresorul a fugit apoi. 
Femeia a fost dusă  la spitalul judeţean din Arad. Este în stare foarte gravă.A fost operată si este internata in sectia de Terapie Intensivă. 
Poliţiştii l-au găsit pe agresorul de 55 de ani, însă fără viaţă, Bărbatul s-a dus la gara din oraş şi s-a aruncat în faţa trenului. Oamenii legii şi procurorii din Arad au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu şi continuă cercetările. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt