A condus drogată şi s-a răsturnat cu barca în Dunăre

A condus drogată şi s-a răsturnat cu barca în Dunăre
foto: rptv.ro

Pericol de moarte pe Dunăre! O barcă de agrement s-a răsturnat, iar norocul pasagerilor a fost că purtau veste de salvare. Printre ei se aflau şi doi copii, care au tras o sperietură de zile mari. Şalupa era condusă de o femeie care, au descoperit mai târziu poliţiştii, a condus-o sub influenţa substanţelor psihoactive. Acum, are dosar penal.

Un apel la 112 i-a anunţat pe poliţişti că pe Dunăre s-a răsturnat o barcă cu pasageri. Incidentul s-a petrecut la mila marină 76, zona cunoscută sub denumirea de Cotul Pisicii. Din fericire, toţi pasagerii purtau veste de siguranţă şi au reuşit să înoate până la mal.

Agenţii de la Poliţia Transporturi din Galaţi au descoperit că barcă se aflau în total 6 pasageri, printre care şi doi copii, de 9 şi 10 ani. Era condusă de o femeie care deţine permis de conducere a ambarcaţiunii clasa D. A făcut însă o manevră greşită. Poliţiştii au testat-o pentru a vedea dacă a consumat alcool şi droguri A ieşit pozitivă la benzodiazepan. Consumul excesiv din această substanţă poate provoca somnolenţă, vedere dublă sau lipsa coordonării motorie. Cei care o folosesc nu trebuie să urce la volan, spun medicii.

Femeia a fost dusă la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde i-au fost recoltate probe biologice. Acum are dosar penal pentru conducerea unei nave sub influenţa substanţe psihoactive, precum şi pentru vătămare corporală din culpă. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt