A crezut că alpinistul este hoţ

A crezut că alpinistul este hoţ
foto: telem.ro

Un alpinist utilitar din Galaţi a fost aproape de moarte după ce o femeie din blocul pe care lucra a tras cu putere de corzile în care era prins. Bărbatul a scăpat cu viaţă doar pentru că a avut norocul să găsească o fereastră a unui apartament deschisă. Femeia care a tras de corzi le-a spus poliţiştilor că a crezut că un hoţ încearcă să fure din bloc. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

Alpinistul era pe blocul respectiv pentru a verifica zona în care urmau să se facă lucrări la izolatia si fatada etajului 11. El fusese chemat de un client. La un moment dat, bărbatul a simtit cum corzile de care era prins se zguduie violent. O femeie de la etajul 8 era cea care trăgea de ele. Pentru a-şi salva viata, alpinistul a cautat si a găsit rapid o solutie.

Femeia care i-a pus viata in pericol alpinistului spune că nu stia ca se lucrează pe bloc.

Preşedintele Asociaţiei de locatari spune ca nu a anuntat la avizier vizita alpinistului. Acesta venea strict pentru un singur apartament iar munca lui nu ar fi durat mult. Chemati la fata locului, politstii au sanctionat-o initial pe femeie cu avertisment.

Desi a fost in pericol de moarte, alpinistul s-a decis sa o ierte pe femeie dupa ce s-au intalnit la politie si au discutat despre ce s-a intamplat. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt