A doua zi de Summer Well

A doua zi de Summer Well
foto: facebook.com/SummerWellFestival

Distracţia a fost la ea acasă şi în a două zi de Summer Well! Artistul Saint Levant si formaţia Roiksoop au încântat publicul cu piesele lor. Zeci de mii de oameni au fost prezenţi la ceea ce numesc ei un festival ca o vacanţă. Petrecerea continuă şi în această seară pe domeniul Stirbey. 

Distracţie şi muzică bună. Asta înseamnă Summer Well. În a dou zi de festival au ajuns acolo peste 30.000 de oameni. Zeci de artişti din ţară, dar şi din afară au încântat spectatorii şi i-au făcut să vibreze pe sunetul muzicii. 

Domeniul Ştirbey este deja gazdă pentru 12 ediţii Summer Well.  Locul a fost transformat complet pentru trei zile. Pe lângă frumuseţea naturii şi a lacului, cei care vin aici au parte şi de o serie întreagă de atracţii culturale şi artistice. Festivalul are instalaţii de artă, zone de unde se poate lua mâncare, dar şi zone de relaxare. 
Nu numai tinerii au fost atraşi de festival. Părinţii iau luat şi pe cei mici să se bucure de  Summer Well. Organizatorii spun că e multă muncă  în spatele festivalului, însă bucuria pe care o văd pe feţele oamenilor merită din plin.
 
Summer Well se încheie în această seară. Pe scena principală sunt aşteptaţi cu nerăbdare să urce Yungblud şi Yellow Days. 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt