A forţat o intersecţie şi a murit

A forţat o intersecţie şi a murit

O tânără de 22 de ani a ajuns la spital , după ce sa răsturnat cu maşina pe o stradă din oraşul Bacău. Asta…
după ce nu a acordat prioritate de dreapta într-o intersecţie şi s-a ciocnit cu o altă maşină! Şi celălalt şofer a fost rănit în impactul violent. În Prahova, însă, poliţiştii au oprit în trafic un şofer beat, care ar fi vrut să conducă aşa cale de 300 de kilometri, până la Constanţa.

Imaginile cu accidentul din Bacău au fost surprinse de o cameră de supraveghere instalată de un locatar din zonă. Pe acestea se vede ccum tânăra şoferiţă vine de pe un drum secundar, lasă mai multe maşini să treacă, apoi intră în intersecţie şi este lovită în plin. În urma impactului violent, ambii şoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un accident asemănător a avut loc în localitatea argeşeană Rociu. De data aceasta, şoferul care nu a acordat prioritate într-o intersecţie a decedat. Avea 72 de ani.

Soţia şoferului vinovat, aflată pe locul din dreapta, a fost grav rănită. La fel şi fiica celor doi, care statea în spate cu nepoţii, unul de 7 ani, altul de 11 ani. Toti au ajuns la spitalele din Piteşti.

În Prahova, la Târgşoru Vechi, poliţiştii au evitat o tragedie după ce au prins în trafic un şofer care conducea haotic, fiind pe punctul de a lovi mai multe autovehicule. Bănuind că bărbatul conducea sub influenţa alcoolului, oamenii legii l-au oprit şi l-au testat.

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au aflat unde voia să ajungă bărbatul în halul în care era.

Bărbatul de 49 de ani va fi cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt