A gonit pe şosea cu Poliţia după el

A gonit pe şosea cu Poliţia după el

Scandal monstru în trafic, în judeţul Botoşani. Un tânăr de 23 de ani a gonit pe şosele cu Poliţia după el. Prins  cu permisul suspendat, bărbatul s-a certat cu oamenii legii, apoi a demarat în trombă. A fost prins, până la urmă, după cinci km şi reţinut. 

Tânărul a fost oprit de un echipaj de Poliţie pe un drum din localitatea botoşeneană Durneşti. Când i-au verificat permisul, agenţii au văzut că era suspendat şi i-au spus că trebuie să meargă la secţie. În acel moment, şoferul a devenit agresiv cu oamenii legii. Iubita sa a intervenit în scandal. 
A fost prins, însă, după o urmărire de 5 km pe un drum agricol. A continuat cu insultele şi gesturile brutale la adresa forţelor de ordine, de aceea a fost imobilizat şi încătuşat. Ulterior, pe numele tânărului s-a deschis dosar penal şi s-a emis şi ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.
Tânărull va fi cercetat pentru cconducerea unui vehicul fără permis. Şi iubita sa a fost amendată, cu suma de 6.000 de lei, pentru că i-a împiedicat pe agenţi să-şi îndeplinească obligaţiile de serviciu. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt