A început Europa Festival Fest

A început Europa Festival Fest
foto: facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Capitala se află zilele acestea sub magia muzicii jazz. A luat startul cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Europafest. Sala Auditorium a Palatului Regal va găzdui artişti din peste 20 de ţări care vor oferi un mix de standarde de jazz, compoziţii proprii, dar şi creaţii în premieră sub formă de jam session.

Bucureşteni şi nu numai au venit, cu mic cu mare, în prima seară a festivalului Europafest. Într-o sală arhiplină a avut loc un concert de jazz excepţional, Opening Gala Concert, iar ediţia aniversară a fost deschisă cu Jazz at the Palace. Pe toată durata Europafest vor urca pe scenă artişti din peste 20 de ţări. Cu toţii vor încânta iubitorii muzicii de gen. Trupa Black Pantone din Franţa, şi Groovin High 5et au urcat pe scenă şi au fost răsplătiţi cu ropote de aplauze. 

Pe lângă muzica de excepţie şi cei peste 200 de artişti care vor urca pe scenă, spectatorii se pot bucura şi de workshop-uri sau caffe festival. 

În prima seară a festivalului a fost prezentă şi familia regală. Din anul 2005 Festivalul EuropaFest se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Margareta şi al Alteţei Sale Regale Principele Radu. Europafest îşi va închide porţile pe 15 iulie. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt