A plonjat cu maşina în râu

A plonjat cu maşina în râu
foto: stiri.infomures.ro

Au fost scene descrise parcă din filmele de acţiune la Târgu Mureş! Un şofer care nu a acordat prioritate a plonjat cu maşina într-un râu şi a rămas captiv în autoturism. Din fericire, pompierii au reuşit să-l scoată la timp, iar bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital. Atenţie! Urmează imagini care vă pot afceta  emoţional. 

Accidentul a avut loc chiar în centrul oraşului Târgu Mureş. Şoferul, un bărbat de 36 de ani, nu a respectat, într-o intersecţie, indicatorul  STOP, a intrat fără să acorde prioritate şi a lovit puternic un alt autoturism. Maşina a rupt apoi bara de protecţie de pe pod şi a căzut în râul Poclos, de la o înălţime de aproape opt metri.

Bărbatul a rămas blocat  până la sosirea echipajelor de intervenţie. Norocul lui a fost că apa nu era adâncă. Bărbatul a fost transportat la spital. Maşina lovită s-a oprit într-un parapet, iar celalălt şofer, un tânăr de 20 de ani, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Ambii soferi au fost testati cu aparatul alcool test si drugtest, care au arătat rezultate negative. Politistii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă.
 
 

Afla mai multe despreaccidenttargu muresrauplonjat
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt