A sărit de la etaj după o ceartă cu părinţii

A sărit de la etaj după o ceartă cu părinţii

Caz şocant în Baia Mare! O tânără s-a aruncat, pe geam, de la etajul 8 al unui bloc după o ceartă cu părinţii. Fata, în vârstă de 18 ani, locuia de mai bine de 6 luni, în casa iubitei sale. Din fericire, tănăra a supravieţuit căderii în gol. Este însă în stare critică la spital.

Sunt imagini filmate la scurt timp după ce Alexandra a încercat să-şi pună capăt zilelor. Relatările apropiaţilor arată că acesta este doar punctul culminant al dramei pe care o traversa fata. Era respinsă de părinţi după ce în urmă cu jumătate de an se mutase în locuinţa unei fete alături de care trăia o poveste de dragoste. Cel mai probabil, într-un moment de rătăcire, singură în casă, Alexandra a sărit în gol de la etajul 8. A fost preluată imediat de un echipaj SMURD care a dus-o la spitalul din Baia Mare.

Refuzul părinţilor de a o mai primi înapoi acasă este văzut de specialişti drept principalul motiv care a dus la gestul sinucigaş.

Respingerea şi lipsa de înţelegere din partea părinţilor pot provoca traume adânci, arată psihologii.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la tentativa de suicid a fetei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt