A stat cu mortul în casă pentru a-i lua pensia

A stat cu mortul în casă pentru a-i lua pensia
foto: captura video

Caz halucinant în judeţul Iaşi. O femeie a stat în casă, timp de o lună, cu soţul ei decedat. Vecinii şi rudele cred că  a făcut asta ca să-i încaseze în continuare pensia. Acum are dosar penal şi se aşteaptă rezultatele necropsiei, pentru a se afla cu exactitate când a murit bărbatul Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

,,Eu am crezut că el doarme, că avea un somn de numa-numa şi nu mi-am dat seama că e mort! Abia a doua zi. Atunci am dat, adică, vecina a dat telefon. Puteam să îl ţin în două săptămâni în casă? Ei, da lumea vorbeşte". Este explicaţia femeii din comuna Scânteia în legătură cu moartea soţului ei, în vârstă de 72 de ani. Vecinii susţin însă altceva. 

Foarte bolnav, bărbatul era imobilizat la pat din cauza diabetului. În plus, era şi supraponderal. Nimeni nu ştie cu exactitate când a murit, pentru că femeia nu a spus nimănui. Totul a ieşit la iveală când o vecină a vizitat-o, a simţit un miros puternic în casă şi a dat alerta. Mai sunt şi săteni care îi caută scuze vecinei lor. Alţii nu o cred în ruptul capului şi spun că femeia a ascuns totul ca să mai încaseze nişte bani de pe urma soţului.
Poliţiştii fac acum anchetă. Femeia a fost dusă la Institutul de la Socola pentru expertiză psihiatrică.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt