A vrut să omoare taurul pentru Paşte, dar şi-a ucis vecinul

A vrut să omoare taurul pentru Paşte, dar şi-a ucis vecinul

Caz halucinant în judeţul Suceava! Un bărbat de 33 de ani a murit împuşcat din greşeală, după ce un vecin a vrut să sacrifice un taur, iar glonţul a ricoşat.

Bărbatul de 37 de ani, din localitatea suceveană Holda, voia să taie taurul pentru masa de Paşte. Animalul a devenit, însă, foarte agitat, iar proprietarul a decis să-l împuşte cu o armă de vânătoare. A chemat în sprijin şi un vecin, în vârstă de 33 de ani. Apoi a tras cu arma spre taur. Glonţul a trecut prin corpul animalului şi a ajuns în peretele anexei, a ricoşat şi l-a lovit şi pe cel chemat în ajutor.

Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului au intervenit imediat şi i-au acordat primul ajutor victimei, dar din păcate, aceasta a decedat la scurt timp. Tot acolo a ajuns şi o echipă de poliţişti din cadrul IPJ Suceava, inclusiv Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme Explozivi Substanţe Periculoase, precum şi laboratorul criminalistic mobil din cadrul Serviciului Criminalistic.

Toate acestea pentru a coordona cercetările şi a stabili încadrarea juridică a faptelor. Oamenii legii spun că bărbatul care şi-a împuşcat vecinul fără să vrea deţinea în mod legal arma de vânătoare. Şi taurul care trebuia sacrificat pentru masa de Paşte a murit în acest incident. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt