Abuzatorul propriilor copii, condamnat în primă instanţă

Abuzatorul propriilor copii, condamnat în primă instanţă

Pastorul din judeţul Suceava, care şi-a maltratat şi agresat sexual copiii a fost condamnat la 21 de ani şi patru luni de închisoare, în primă instanţă. Pe lângă asta, va trebui să le plătească acestora daune morale de 70.000 de euro. La un an după ce au fost dezvăluite agresiunile, sătenii încă sunt şocaţi de cele întâmplate.

Pastorul sucevean care, timp de şase ani, şi-a supus copiii unor chinuri groaznice şi-a aflat sentinţa în primă instanţă. Acesta a fost condamnat la 21 de ani şi patru luni de închisoare şi a fost decăzut din drepturile părinteşti. Mai mult, va plăti câte 15.000 de euro fiicelor abuzate sexual şi 10.000 de euro celui mai mic dintre băieţi, pe care îl epuiza zilnic prin muncă.

La un an după ce s-a aflat de toate faptele pastorului, vecinii sunt încă şocaţi.

Totul a ieşit la iveală după ce una dintre fiicele sale, care abia împlinise 18 ani, şi-a făcut curaj şi a mers la poliţie.

Timp de cinci ani după ce va ieşi din închisoare, individul nu va avea voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri de cei cinci copii abuzaţi. Decizia nu este una definitivă, iar bărbatul intenţionează să o atace prin recurs.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt