Accident cumplit pe contrasens

Accident cumplit pe contrasens

Un tânăr de doar 24 a murit, iar 4 dintre prietenii săi au fost la un pas să aibă aceeaşi soartă. Se aflau cu toţii într-o maşină, iar tânărul decedat era la volan. A intrat pe contrasens, s-a izbit de un tir, apoi a ricoşat într-o autoutilitară plină cu butelii de oxigen. Rănile extrem de grave l-au răpus. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Tânărul de 24 de ani se întorcea din Craiova, spre casă, în judeţul Olt, atunci când a avut loc accidentul. Mai avea 4 prieteni în maşină, iar în localitatea Zănoaga, tânărul a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un tir, care a şi luat foc ulterior. Impactul a fost atât de puternic, încât, maşina tânărului a fost proiectată într-o autoutilitară. Bărbatul a murit pe loc. 

Prietenii şoferului au ajuns la spital. Printre ei era şi o copilă de doar 13 ani. E singura care a scăpat nevătămată. Unul dintre băieţii implicaţi în accident este grav rănit.

Martorii spun că şoferul ar fi adormit la volan.  Oamenii legii continuă cercetările şi urmează să stabilească toate detaliile accidentului. 

Afla mai multe despreaccidentcontrasensmortraniti
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt