Accident de groază în judeţul Braşov! Un buştean a străpuns parbrizul unei maşini

Accident de groază în judeţul Braşov! Un buştean a străpuns parbrizul unei maşini
foto: brasov.net

Scene ca-n filmele de groază în judeţul Braşov, pe DN 10. Mai mulţi tineri au scăpat ca prin minune după ce un buştean le-a străpuns parbrizul maşinii. Bucata uriaşă de lemn a căzut dintr-un tir care era supraîncărcat. Buştenii nu erau legaţi bine şi, din acest motiv, şoferul camionului a fost amendat cu 14.000 lei. 

Accidentul a avut  loc în comuna Teliu. Maşina, în care se aflau patru oameni,  circula regulamentar în spatele camionului. La un moment dat, tirul plin cu lemne a lovit poarta de gabarit din zona unui pod feroviar. Buştenii nu erau legaţi corespunzător, iar unul a căzut, s-a înfipt în parbriz şi s-a oprit după tetierele scaunelor din faţă. 

Ca prin minune, cei patru pasageri au scăpat teferi, dar şoferul a făcut atac de panică şi a ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare. La faţa locului au ajuns şi reprezentanţii unui ONG pentru protecţia mediului. Aceştia spun că tirul era supraîncărcat şi că lemnele nu era asigurate aşa cum ar fi trebuit. 

Poliţiştii care s-au ocupat de caz nu au considerat necesar să facă verificări suplimentare.

Reprezentanţii  Ocolului Silvic Teliu au făcut  măsurători şi au  constatat că tirul era încărcat  cu aproape 10  metri cubi peste  cantitatea trecută  în acte. Şoferul a  fost amendat cu suma de 14 mii  de lei. Cei  patru oameni din autoturism, care au tras o sperietură soră cu moartea, locuiesc în Austria şi veniseră în vacanţă în România.  

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt